24 Αυγ 2009

Αριστερόστροφοι Ανεμοστρόβιλοι για τον Άνθρωπο

Για άλλη μια φορά η γη μας καταστρέφεται, η ζωή και η περιουσία των απλών πολιτών τίθεται σε κίνδυνο και όλα αυτά γιατί κάποιοι έχουν επιλέξει να μην τηρούν τους νόμους, επιτρέποντας έτσι σε κάποιους επιτήδειους να προωθούν τα όποια συμφέροντά τους. Και μεις, οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας, κάθε τόσο καλούμαστε να μαζεύουμε τα κομμάτια μας, να κλαίμε τους νεκρούς μας και να βλέπουμε τους κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μια στιγμή. Νιώθουμε ανήμποροι μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει. Έχουμε χρήσει εαυτούς απλούς παρατηρητές, μιας καταστροφής που δυστυχώς επαναλάμβανεται, όποτε κάποιοι εγκέφαλοι το αποφασίσουν. Αγνοούμε όμως, ότι έχουμε πραγματικά τη δύναμη αλλά και το αναφαίρετο δικαίωμα να υπερασπιστούμε τις ανθρώπινες αξίες αλλά και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Πρέπει να υψώσουμε επιτέλους τη φωνή μας, πέρα από οποιαδήποτε πολιτική μας τοποθέτηση. Δεν είναι πολιτική θέση αλλά κάθετη απαίτηση του δικαιώματος στη ζωή, δικαίωμα που κάθε άνθρωπος έχει. Απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας, στην καλή ποιότητα ζωής, στο λαμπρό μέλλον των παιδιών μας.
Ζητάμε τη συνδρομή όλων των φίλων στο διαδίκτυο, προκειμένου ν’ ακουστεί δυνατά η φωνή μας. Να φτάσει επιτέλους στα αυτιά των ιθυνόντων, μήπως κάποιος ευαισθητοποιηθεί.
Ας ριχτούμε με σθένος μέσα σε «αριστερόστροφους ανεμοστρόβιλους»,αυτούς τους σπάνιους που κάνουν τη διαφορά, χωρίς το φόβο ότι θα διαλυθούμε. Έχουμε τη δύναμη να βγούμε αλώβητοι. Αρκεί να πιστέψουμε σε αυτήν.

http://anticlockwisetornadoes.blogspot.com/

5 σχόλια:

logia είπε...

δεν ξέρω αν με νοιάζει πια τι φορά έχουν οι ανεμοστρόβιλοι μέσα μου.
Θέλω μόνο να εξασφαλίσω, οτι τα παιδιά μου θα μπορούν να αναπνεύσουν, να πιούν νερό, να ζήσουν

Poet είπε...

Μπράβο! Εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας.

Ανδρέας Καρακόκκινος είπε...

Να προσπαθήσουμε θέλουμε, Νέλλη, όλοι μαζί να κάνουμε κάτι για τα παιδιά μας.

Ανδρέας Καρακόκκινος είπε...

Οι ευχές σου Τόλη μας χρειάζονται.Και οι συμβουλές σου.

mari είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ "ΠΑΡΟΝΤΕΣ"